It's like forgetting the words to your favorite songgood food

höstsoppa med kyckling, pizza på nanbröd och sushi.

Sur le fil

Vi har klassrummet på sjunde våningen och kollar man ut ser man långa rader av hustak och står man vid ett fönster kan man till och med se göteborgshjulet. Idag har jag gnuggat mina tankar och fått ut de flesta på papper. Nästa vecka ska vi få en introduktion i träverkstaden. Så det är mycket tänkande på hur en skiss som på papper ska funka även i praktiken. Det har gått bra och jag har tänkt på ganska mycket. Har även varit ute och kollat lite och inspirerats av det som finns. Det återstår att se om det blir som jag tänker mig.
Här är lite bilder på ett tidigare tejpprojekt och lite andra skisser, och även dagens tankar. Och för att inte glömma mitt perfekta fickformats block. Som handen i handsken. Och i hörlurarna har jag haft lite musik från Amelié -filmen. Fantastiskt vilket flow man kommer in i då.

second thoughts and second hand

Har varit på second hand och loppisrunda i dagarna med Emma. Sen idag så har vi testat de flesta spårvagnar och däribland Lisebergslinjen. Även gått bredvid en parad och demonstrationståg.
Och idag så slog även tanken mig att jag är en nörd. Men inte vilken nörd som helst. Designnörd kan vi säga. En som tänker halleluja och säger åh till de mest fantastiska av saker.
Det spelar ingen roll om det är gamla eller nykomna grejer. Bara det är något jag inte sett förut. Och som är nytt för mig.
.

lappricka pappricka

Här kommer ett middagstips!
.
Fyllda paprikor i ugn
.
Har fyllt dom med couscous, spenat, tomat och fetaost. Blandas enkelt ihop och läggs i halva paprikor. Sedan strör man lite ost på. Och in i ugnen till osten smällt.
Smaskens blev det! Värt ett test va?
.

visitokorto

Igår så började vi en ny kurs som handlar om rums och produktgestaltning. Även kallat korvstoppning. Nu i början i alla fall.
Så gårdagens första (av fyra) uppgift var att vi skulle göra ett visitkort med utgångspunkten "Min rumsliga syn på saker och ting. Jag är i rummet."
30 min fick vi på oss. So here we go!
Jag har ingen aning vad det blev. Men kontraster mellan färg och form, hårda och mjuka material. Ja. Kontraster. Eller trekantiga raster. Det blev såhär.

21

Tack! för tårta o fina presenter och uppvaktningar av alla möjliga slag! !

visst känns det fint att va vid liv, hurricane


let's figure it out

Vilken känsla det är när man har hamnat rätt. Det känns bra. Och känslan är väl ändå det viktigaste.
Vi har hunnit få två uppgifter som redan är igång.
Imorgon har vi första redovisningen, gruppvis inför klassen. Ett projekt som kallas för "seed", och som det låter så har vi fått varsin växt som vi byggt ett rum åt i Slottsskogen.
Och även en annan klurig uppgift har vi fått. Hjärnan sätts på prov. Lite som ett matteprov är det.
Nu måste jag fortsätta klura.. det kanske blir sent.

RSS 2.0